Khas Untuk Ibubapa Bekerja
Dan Hantar Anak-Anak
Ke Taska Atau Pusat Asuhan

Anak Batuk dan Selsema
Terpaksa MintaCuti Sebab Jaga Anak dekat Rumah

Anak Anda Ada Masalah Ini?

MEMPERKENALKAN

MADU

STIK NAH

DAPAT MEMBANTU BATUK DAN SELSEMA TANPA MAKAN UBAT

BETUL KE MADU KAMI NI 100% ASLI?

PENTINGNYA KITA TAHU MADU KITA BERI PADA ANAK-ANAK ASLI
SUPAYA YANG KITA BERI BUKAN NYA GULA SEMATA2

"Proses Penapisan Madu Dari Sarang Ke Tong"

Play Video
Klik Butang “PLAY” Sekarang.

Ini Bukti Madu NAH Dijamin Halal & Selamat

Madu NAH mempunyai Sijil Keaslian Madu daripada Unipeq UKM dan Genom Malaysia. Kekerapan membuat ujian tersebut adalah 2 kali setahun untuk Unipeq UKM dan setiap kali ‘batch’ baru sampai untuk Genom Malaysia.

Bayangkan Kesan Madu Tualang NAH ini untuk anak-anak mampu untuk :

Madu Tualang merupakan sumber asli yang datang dari perut lebah. Dalam Al-Quran ada menyatakan madu merupakan pnwar

Unboxing Madu Stik Untuk Anak

Madu Untuk Anak-Anak

LEBIH

0
Unit Terjual!

AKAK DAN ABANG TAK PAYAH RISAU MACAM MANA NAK BELI. AKAK ABANG DUDUK JE RUMAH NANTI BARANG SAMPAI. TAK PAYAH KELUAR RUMAH

Jadi berapa harga HARGA MADU STIK NAH ini?

Jangan risau, kami nak tawarkan kepada anda dengan harga promosi yang tak masuk akal!

HARGA PROMOSI! DAN TENGAH FREE POSTAGE

Beli satu dan kami yakin anda akan puas hati dengan harga,rasa dan kualiti asli madu kami. Jangan lepaskan peluang OFFER TERKINI!
Offer Sehingga:  21st May 2024

COMBO A

(RM85)

COMBO B

(RM150)

COMBO C

(RM210)

Anda Rasa Produk Ini Langsung Tidak Memberi Manfaat?

Kami Berani Pulangkan Duit Anda 100% !

Soalan Lazim

Madu di dalam Al-Quran penwar segala penyakit

Selain daripada orang yang berpenyakit, madu asli amat sesuai diamalkan seisi keluarga kerana khasiatnya yang tinggi. Ia sesuai diambil oleh setiap orang dari kanak-kanak (berusia 2 tahun ke atas) sehinggan warga tua. Alhamdullilah, mari kita panjatkan kesyukuran kepada Allah kerana menciptakan madu untuk kita semua. 

Tiada kesan sampingan sebab semua isi kandungan dalam ni adalah dripada bahan semula jadi. Tiada campuran bahan kimia atau ubat ubatan

Seawal umur 2 tahun hingga org dewasa. Jika yang bawah 2 tahun perlu nasihat doktor

Sebagai makanan tambahan bagi membekal nutrisi yg cukup untuk memastikan kesihatan mental dan fizikal sentiasa dalam keaadan yang baik. Anak kita hanya akan cemerlang apabila mereka sentiasa sihat dan tenang. Mudah belajar, rajin dan lebih mendengar nasihat

Masih ramai pengguna yang anggap madu asli tidak dihurung semut dan kekal dengan mitos itu. Jadi jom kita rungkai samaada betul atau tidak pendapat madu asli tidak dihurung semut?

Madu adalah sejenis manisan kurniaan Tuhan dan pemanis pertama di dunia sebelum terciptanya Gula Putih. Madu digemari oleh kebanyakkan makhluk termasuklah beruang, kerengga, semut dan banyak lagi. Oleh itu, tidak hairanlah jika sarang lebah di datangi semut malah Sel sarang lebah (honey comb) juga ditebuk oleh semut. Secara saintifiknya, madu bersifat manis yang dikenali sebagai glukosa/fruktosa. Jadi, madu asli tetao dihurung semut kerana sifat manisnya. Tapi kenapa ada madu yang tetap tidak dihurung semut? Ya, ada sesetengah madu asli tidak dihurung semut pada awal madu diambil kerana madu tersebut mengeluarkan gas yang tinggi. Jadi semut tidak dekat dengan madu tersebut kerana tidak tahan dengan tekanan yang tinggi.

All Rights Reserved | (nahhoney.com) © 2021 | Designed by DevPro Enterprise